Göreme açık hava müzesi ve kiliseleri
Derinkuyu ve Kaymaklı yeraltı şehirleri
Zelve açık hava müzesi
Paşabağ peri bacaları
Gün batımı ile meşhur Kızılçukur Vadisi
Ortahisar ve Uçhisar kaleleri
Sobesos Roma Kalıntıları
Keşlik ve Selime manastırları
Soğanlı Vadisi Kiliseleri görmek istediğimiz yerlerden bazıları.
Cumartesi günü uygun bir planlamayla bu yerleri görmeye çalışacağız, fotoğraf makinelerinizi şimdiden hazırlayın:)
Akşam yerel şarapların ikram edileceği, keyifli bir köy kahvaltısı yapabileceğimiz tarihi bir mekanda konaklayacağız. Bu mekanda aynı zamanda jakuzide günün yorgunluğunu atabilecek ve ertesi gün için yeterince dinlenmiş olacağız:) (7 odada jakuzi var)
Pazar günü ise Ihlara vadisini boydan boya yürüyeceğiz. Doğanın insanlara kucak açtığı, onları koruduğu, kolladığı ve insanların da doğayla uyumla yaşadıkları olağanüstü bir güzellik Ihlara. Kapadokya’yı anlatmama gerek yok herhalde:)
Etkinlik ücreti:
Lüks turizm araçlarıyla tüm ulaşımlar, Mustafa Paşa mevkiinde bir taş otelde konaklama, Pazar sabah açık büfe kahvaltı, tüm rehberlikler ve Gezginler Kulübünün eşsiz tarzı:) 270 TL
Çocuklarınızı da getirebileceğiniz bir etkinlik(2 kişilik öğrenci kontenjanımız mevcut %50 fiyat indirimli)
Etkinlik ücretini Deniz Kartal adına
Garanti Bankası Libadiye Şubesi TL hesabı
IBAN TR76 0006 2001 0170 0006 6927 00
yatırabilirsiniz.
Her anını hissederek yaşayacağımız ve muhtemelen bitmesini hiç istemeyeceğimiz, tarih ve doğanın iç içe geçtiği iki uzun gün bizleri bekliyor. Şimdiden ajandalarınıza kaydedin.
Araç bilgileri: plaka vs sonra duyurulacaktır.
Ilk durak 13 Kasım Cuma gece
23:00 Incirli E5 otobüs durağı
23:15 Mecidiyeköy Teknosa
23:45 Kadıköy Evlendirme karşısında Karafırın önü
23:55 Göztepe köprüsü ve Gebze’ye kadar E5 boyunca devam edeceğiz, dilediğiniz duraktan araca binebilirsiniz. Trafik durumuna göre gecikmeler olabilir.
Tursab listesi için TC kimlik numaranızı, iletişim bilgilerinizi ve araca bineceğiniz durağı kartaldeniz@yahoo.com adresine iletmelisiniz.
Not: Etkinliklerimizi 5910 Tursab belge Numaralı Extway işbirliğiyle yapıyoruz.
Not 2: Rehberlerimiz Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağcılık eğitimlerini tamamlamış, ilk yardım sertifikaları olan deneyimli, profesyonel dağcılardır.
Etkinliğimizi facebookta görüntülemek için bağlantı adresimiz: https://www.facebook.com/events/953419644727446/
Etkinliğe aşağıdaki formu doldurarakta katılabilirsiniz.
[contact-form-7 id=”50704″ title=”Etkinlik”]